top of page

Ny bryggeformann; Marcin TelusHele 7 år har Marcin Telus jobbet hos oss. Nylig ble han velfortjent forfremmet til bryggeformann.


Marcin Telus er veldig fornøyd med arbeidsplassen, og det har han vært siden starten. Han kom til tobø fisk i 2013 og likte seg såpass godt at han kom tilbake årene etter. I år flyttet han til og med med hele familien sin opp til Havøysund. To barn og kone. Allerede fra starten av har han følt et ansvar ovenfor produksjonen. Det er stort press under arbeidet, noe Telus liker godt ved jobben. Det hender informasjoner angående arbeidet kommer fem minutter i forkant, forteller han, noe som gir relativt lite tid på å få alt klart. Da er det viktig å starte med arbeidet fortløpende uten å begå noen feil.Så godt som alt det går an å jobbe med nede i fabrikken, har Telus vært innom. Innenfor produksjon, truckkjøring og mye mer. Nå, som bryggeformann, har han ansvaret over produksjonen han selv en gang jobbet i. Også kjøp og sending av fisk og produkter er innenfor de nye arbeidsoppgavene hans nå.


Telus har ikke virkelig noe dårlig å si om jobben. Han er alltid ute etter å lære nytt og opplever nye ting hver dag. Det er viktig for han med høy kvalitet på arbeidet og få feil. Å bli mer effektiv og forbedre seg selv samt produksjonen er alltid noe Telus jobber på.

449 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


NYHETER FRA TOBØ FISK

Siste nytt fra Tobø Fisk As

bottom of page