top of page

Oslojenter på besøk

Denne uken får vi besøk av tre unge jenter fra

Oslo. Disse tre har bestemt seg for å bruke vinterferien deres på å jobbe hos oss og ser veldig frem til den kommende uken.


Lisa Njå (16 år), Klara Njå (16 år) og Anna Prange (16 år) kommer fra Oslo og går andre året på videregående skole på den norsk-tyske bikulturelle skolen i Oslo. De går alle tre i samme klasse på studiespesialisering. Ikke helt klar over hva de forventet seg, reiste de søndag opp til Havøysund for å jobbe en uke på tobø fisk. Litt trøtte, men desto spente dukket de klokken 08.00 opp på mandag. Ankommet ble de kjapt satt i arbeid etter en liten rundtur i fabrikken.


Interessert i hvem de er?

Tvillingene Lisa Njå og Klara Njå spiller begge engasjert i korps. Lisa på saksofonen og Klara på tverrfløyte. Anna Prange spiller trommer i band. Alle er de musikalske og glade i musikk. De er halvt tyske og kan snakke både flytende tysk, norsk og engelsk. Både engasjerte i skolen og alltid åpen for nye opplevelser. Det å kunne tjene penger i løpet av ferien på en så spennende måte har ingen av dem noe i mot.


414 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


NYHETER FRA TOBØ FISK

Siste nytt fra Tobø Fisk As

bottom of page