top of page

BUSINESS CONTROLLER / ØKONOMISJEF


Arbeidsgiver Tobø Fisk AS

Stillingstittel Business controller / økonomisjef

Frist 07.01.2020

Ansettelsesform Fast


Grunnet kommende generasjonsskifte i Tobø Fisk AS søker vi en Business controller/Økonomisjef til Havøysund. Den rette kandidaten har høy faglig og forretningsmessig integritet, leverer gode økonomiske rapporter og analyser, men er samtidig ikke redd for å brette opp ermene eller ta på blådressen når det trengs å ta i et tak. Vår Business controller/Økonomisjef er den som sørger for kontinuitet i driften, og for at besluttede initiativer landes på en god måte.

Tobø Fisk er en velrenommert aktør i den norske hvitfisknæringen. Vi er opptatt av kvalitet, og ser etter deg som deler vårt ønske om å bygge gode og bærekraftige relasjoner til fiskere, ansatte og samfunnet vi er en del av. Med vår unike beliggenhet på 71 grader nord, er det kort vei til fiskefeltene i det rene og kalde arktiske havet. Vi produserer derfor fisken raskt etter at vi får den på land, for å ivareta kvalitet og holdbarhet til glede for kunder i inn- og utland.

Tobø Fisk driver i en tradisjonell næring, men har et innovativt utgangspunkt. Vi var tidlig ute med å utnytte 100 % av fisken, samt å utvikle levendelagring av torsk. Som en del av sjømatkonsernet Insula står vi nå foran spennende prosjekter som skal ta selskapet gjennom ytterligere moderniseringer for å sikre markedet fisk av beste kvalitet. Vår Business controller/Økonomisjef er tiltenkt en nøkkelrolle i denne videre utviklingen.

Business Controller/Økonomisjef rapporterer til Daglig leder, og inngår i selskapets ledergruppe.


Arbeidsoppgavene inkluderer:

Utarbeide budsjetter og prognoserRegnskap, lønn og regnskapskontrollRapportere økonomiske resultater, KPIer og prognoserUtarbeide investeringsanalyser og underlag til styremøterKvalitetssikre og følge opp kostnadskalkyler, lønnsomhet i daglig drift og prosjekterInitiere videreutvikling og forbedring av økonomiske prosesser og rutinerAnnen daglig drift som kontorhold, ansattadministrasjon og diverse forefallende arbeid


Den rette kandidaten har:

Høyere økonomisk utdanningMinimum 3 års relevant erfaring med controlling, budsjettering og rapporteringGod forretnings- og regnskapsforståelseGod systemkompetanse, herunder meget gode Excel-kunnskaperBransjeerfaring fra sjømatnæringen er en fordel


Personlig profil:

Våre eiere INSULA har definert NÆR, MODIG og ENGASJERT som sine kjerneverdier, og det er viktig for oss at vår nye Business Controller/Økonomisjef føler tilhørighet til disse.

I tillegg søker vi deg som er grunnleggende faglig og sosialt trygg, har høy arbeidskapasitet og utpreget resultatfokus. Du er analytisk, nytenkende, positiv og etterrettelig.

I stillingen er det viktig at du er proaktiv og utfordrer organisasjonen konstruktivt. Vi ser særlig etter deg som har et jordnært vesen, og som setter pris på en variert arbeidshverdag hvor alle drar i samme retning og støtter hverandre.

Vi oppfordrer kvinnelige kandidater til å søke på stillingen.


Til den rette kandidaten tilbyr vi:

En utfordrende og spennende jobb i idylliske Havøysund, et av verdens nordligste fiskeværEn nøkkelrolle i et tradisjonsrikt, men utviklingsorientert fiskeriselskapFaglig tilhørighet til et dyktig økonomimiljø i sjømatkonsernet Insulas øvrige selskaperKonkurransedyktige betingelser


Kontorsted: Havøysund.

"Havøysund er et av Finnmarks største fiskevær. Å dra hit er en sann reise gjennom arktisk kystnatur, enten du kommer sjøveien med hurtigruten, eller landeveien via Nasjonale turistveger som har sitt nordligste punkt nettopp her. Havøysund er kommunesenter for Måsøy kommune, som har rundt 1200 innbyggere. Fiskeri er bærebjelken i samfunnet, og hver dag sendes det førsteklasses fisk herfra til sjømatelskere over hele verden."


Søknad: Skriftlig søknad, attester og vitnemål merkes "71 grader nord" og sendes til HR-leder Konsern, Kristel Pedersen, via "søk her"-knapp.


For spørsmål: Vennligst ta kontakt med Daglig leder i Tobø Fisk AS, Even Johansen, på telefon 911 30 958, eller HR-leder Konsern, Kristel Pedersen, på telefon 997 02 387.

Vi ønsker ikke kontakt med annonseselgere/rekrutteringsbyråer.

Ønsket tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 7. januar 2020

Vil du vite mer?


Om Tobø Fisk AS: tobofisk.comVelkommen til Måsøy kommune (film): https://youtu.be/ncfQHpbDD3cMåsøy kommunes hjemmeside: masoy.kommune.noOm sjømatkonsernet Insula - konsernet: youtube.com/watch?v=yCyEXM_iY60Om sjømatkonsernet Insula – våre ansatte: youtube.com/watch?v=G_YUSHnUIuk

Om arbeidsgiveren

Tobø Fisk AS ble etablert i Havøysund i 1997, og driver mottak og produksjon av hvitfisk som torsk, sei og hyse. Selskapets hovedprodukt er fersk loins, selve indrefileten i fisken, og vi er også pionerer innen levendelagring av torsk. Vi har høyt fokus på kvalitet, respekt for havets ressurser, og det er en selvfølge for oss at både leverandører og ansatte behandles med respekt og verdighet.

Tobø Fisk sysselsetter 80-100 dyktige ansatte i sesong, og rundt 20 ansatte resten av året. I 2018 omsatte vi for cirka NOK 183 mill.

Tobø Fisk inngår i det norskeide sjømatkonsernet Insula AS, som med sine 20 selskaper i Norden har over 1000 ansatte. I 2018 hadde konsernet en total omsetning på NOK 5,5 mrd. For mer informasjon, se Tobofisk.com og Insula.no.


Sektor Privat

Sted Strandgata 105, 9690 Havøysund

Bransje Fiskeri og oppdrett

Stillingsfunksjon Økonomi og regnskap / Controller


186 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


NYHETER FRA TOBØ FISK

Siste nytt fra Tobø Fisk As

bottom of page